Sopivat sähkömoottorit teollisuuteen – korkealla hyötysuhteella

Tuotevalikoimastamme löydät globaalit hyötysuhdevaatimukset täyttävät teollisuuden sähkömoottorit taajuusmuuttajakäyttöön, jokaiseen tarpeeseen. Kattava varastovalikoima mahdollistaa moottoritoimitukset lyhyelläkin toimitusajalla. Perille jopa samanpäivän aikana.

Toimitamme IE2-IE3 sähkömoottoreita, myös B14 ja B5-laipalla sekä erilaisilla moottorivarustuksilla – jarrut, pulssianturit tarkaan ohjaukseen, sähköisiä lisäpuhaltimia taajuusmuuttaja käyttöön, eristetyllä laakeroinnilla ym.

Pyörimisnopeudet 3000 – 750 1/min.

Saatavilla on poikkeukselisilla jännitteillä esim 500 V toimivia sähkömoottoreita sekä poikkeuksellisiin käyttöolosuhteisiin soveltuvia ratkaisuja. Sähkömoottorit puutavarakuivaamoihin, korkeanlämpötilan kuivaamomoottorit +90°C, löytyy heti varastostamme – korkealla hyötysuhteella.

Sähkömoottoreitamme käytetään myös teollisuuden olosuhteissa ja ympäristöissä, jotka vaativat kestävyyttä ääriolosuhteissa ja suojaa esimerkiksi räjähdyksiltä tai pölyltä.

Sähkömoottorimme on sertifioitu mm. ATEX-, IECEx-vaatimusten mukaisesti. Myös IE3 hyötysuhteella.

Vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit sekä globaalisti yhtenäiset tuotantostandardit takaavat sähkömoottoreiden luotettavan toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Tarjoamme, asiakkaan kannalta parasta ratkaisua.

Täyttää globaalit hyötysuhdevaatimukset

Sähkömoottorimme on suunniteltu ja valmistettu sähkömoottoreiden kansainvälisen energialuokitus standardin IEC 60034-30 mukaisesti.

Ne täyttävät kaikki EU:n säädökset, jopa reilusti ylittävät hyötysuhdevaatimukset. Sähkömoottorit – korkealla hyötysuhteella varastovalikoimassa.

Parempi hyötysuhde tarkoittaa käyttäjille säästöjä ennenkaikkea energiankulutuksessa, joka vastaa noin 97% kaikista elinkaaren aikaisista käyttökustannuksista. Energiatehokkaammat sähkömoottorit ovat myös ympäristöystävällisiä ja pienentävät CO2-jalanjälkeä.

Sähkömoottorit soveltuvat lukuisiin eri käyttökohteisiin ja sovelluksiin