Teollisuussähkömoottorit jatkuvaan käyttöön – korkealla hyötysuhteella

Tuotevalikoimastamme löydät globaalit hyötysuhdevaatimukset täyttävät teollisuussähkömoottorit korkealla hyötysuhteella taajuusmuuttajakäyttöön, lähes jokaiseen käyttöympäristöön.

1.7.2021 alkaen uudet EU:n sähkömoottorien hyötysuhde direktiivit

Kattava varastovalikoima mahdollistaa moottoritoimitukset lyhyelläkin toimitusajalla. Perille jopa samanpäivän aikana.

Toimitamme IE3-IE4 sähkömoottoreita, myös B14 ja B5-laipalla sekä erilaisilla moottorivarustuksilla – jarrut, pulssianturit tarkaan ohjaukseen, sähköisiä lisäpuhaltimia taajuusmuuttaja käyttöön, eristetyllä laakeroinnilla ym.

Pyörimisnopeudet 3000 – 750 1/min.

Saatavilla on poikkeukselisilla jännitteillä esim 500 V toimivia sähkömoottoreita sekä poikkeuksellisiin käyttöolosuhteisiin soveltuvia ratkaisuja.

Sähkömoottorit mm. puunjalostusteollisuuteen

Sähkömoottorit puutavarakuivaamoihin, korkeanlämpötilan kuivaamomoottorit +90°C, löytyy heti varastostamme – korkealla hyötysuhteella.

Kuivaamomoottoreihin ei sovelleta sähkömoottoreiden ekologista suunnittelua koskevaa EU direktiiviä 640/2009. Luokittelemattomat moottorit merkitään IE1.

Sähkömoottoreita käytetään myös teollisuuden vaativissa olosuhteissa ja ympäristöissä, jotka vaativat erityistä kestävyyttä ääriolosuhteissa ja suojaa esimerkiksi räjähdyksiltä tai pölyltä.

Teollisuussähkömoottorit on sertifioitu mm. ATEX-, IECEx-vaatimusten mukaisesti. Myös IE3 ja IE4 hyötysuhteella.

Vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit sekä globaalisti yhtenäiset tuotantostandardit takaavat sähkömoottoreiden luotettavan toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Tarjoamme, asiakkaan kannalta parasta ratkaisua.

Moottorit täyttää globaalit hyötysuhdevaatimukset

Teollisuussähkömoottorimme on suunniteltu ja valmistettu sähkömoottoreiden kansainvälisen energialuokitus standardin IEC 60034-30 mukaisesti.

Ne täyttävät kaikki EU:n säädökset, jopa reilusti ylittävät hyötysuhdevaatimukset. Sähkömoottorit – korkealla hyötysuhteella varastovalikoimassa.

Energiaa säästetään, mitä tehokkaammin sitä käytetään

Parempi hyötysuhde tarkoittaa käyttäjille säästöjä ennenkaikkea energiankulutuksessa, joka vastaa noin 97% kaikista elinkaaren aikaisista käyttökustannuksista. Hankintakustannusten osuus 1-2%.

Energiatehokkaammat sähkömoottorit korkealla hyötysuhteella ovat myös ympäristöystävällisiä ja pienentävät CO2-jalanjälkeä.

Tarjoamme sähkömoottorit soveltuvat lukuisiin eri käyttökohteisiin ja sovelluksiin

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*