Vacon Live

VACON Live ohjelmistotyökalu on suunniteltu helpottamaan  VACON taajuusmuuttajien käyttöönottoa, parametrisointia, valvontaa ja diagnosointia.

VACON Live on PC-pohjainen työkalu soveltuu Vacon 20, 20 X, 100, 100 HVAC, 100 Flow, 100X –taajuusmuuttajien käyttöönottoon ja ylläpitoon.

VACON taajuusmuuttajissa on sisäänrakennettu Ethernet. Tämän ominaisuuden ansiosta prosessiautomaation tiedonsiirtoon ei tarvita lisävarusteita eikä lisäväyliä.

Ethernetin kautta voidaan käyttää Live-ohjelmiston käyttöönotto- ja huoltotoimintoja sekä se mahdollistaa paikallis- ja etävalvonnan.

Ohjattu käynnistystoiminto ja pika-asetusvalikko voidaan aktivoida joko siirrettävällä näppäimistöllä tai Live-verkko-ohjelmointityökalun avulla.

vacon-live

Ethernet mahdollistaa VACON Live käyttöönotto- ja huoltotyökalun käytön myös langattoman lähi- ja etävalvonnassa.

Live-ohjelmalla voidaan toteuttaa taajuusmuuttajan tarvittavat parametroinnit joko on-line kentällä tai off-line muodossa omassa toimistossa.

Voit liittää taajuusmuuttajan PC-työkaluun Vaconin tietoliikennekaapelilla.
Tietoliikenneajurit asentuvat automaattisesti Vacon Live-asennuksen yhteydessä.

Kun olet asentanut kaapelin, Live löytää liitetyn taajuusmuuttajan automaattisesti.

Ohjelma käyttää RS485-protokollaa tietokoneen ja taajuusmuuttajan väliseen liikennöintiin. Tämä yhteys toteutetaan USB-RS485 -kaapelilla. ON-line tilassa, kun yhteys taajuusmuuttajan ja tietokoneen välillä, on mahdollista:

Sisäänrakennettujen toimintojen ansiosta VACON taajuusmuuttaja sopii ohjauksiin, jotka edellyttävät tulojen/lähtöjen ja ohjelmoitavan logiikan käyttöä.

Täydellisesti konfiguroitavissa graafisesti VACON live-sovelluksen avulla.

Live-ohjelmassa on myös linkki Vacon Loader -työkaluun, jolla voidaan tarvittaessa ladata Vacon 100 tai Vacon 20-taajuusmuuttajiin erilaisia sovelluksia ja kielipaketteja.

17 kieltä: suomi, englanti, saksa, espanja, ranska, italia, venäjä, ruotsi, kiina, tšekki, tanska, hollanti, puola, portugali, romania, slovakki ja turkki.

Download VACON Live

VACON Save

Kuinkahan paljon sähköenergiaa säästyisi, jos kaikkia moottoreita ohjattaisiin VACON taajuusmuuttajilla?

Sen saat selville VACON SAVE säästölaskurilla, se on pumppu-, puhallin- ja kompressorisovellusten säästölaskuri, jolla voidaan laskea kustannus- ja säästöarvioita.

Vacon Save-ohjelman avulla voit laskea itselle sopivimman ja taloudellisimman pumppu- ja puhallinratkaisun. Sovelluksen voi ladata internetverkosta.

VACON taajuusmuuttajaat voidaan helposti optimoida tarpeen mukaan.

Vacon Save 2.3.5. energiansäästölaskuri

VACON 100 HVAC System Software FIRMWARE – FW0065V032

VACON 100 INDUSTRIAL FW0072V023

VACON 100 EtherNet/IP EDS  – VACON® FIELDBUS CONFIGURATIONS

VACON 100 BACnet EDE – VACON® FIELDBUS CONFIGURATIONS

VACON 20 System Software FW0107V011 – Firmware

VACON 20 Pump and fan control application – Applications

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna