Vacon Live

VACON Live on PC-pohjainen työkalu Vacon 20, 20 X, 100, 100 HVAC, 100 Flow, 100X –taajuusmuuttajien käyttöönottoon ja ylläpitoon. Ohjattu käynnistystoiminto ja pika-asetusvalikko voidaan aktivoida joko siirrettävällä näppäimistöllä tai VACON Live-verkko-ohjelmointityökalun avulla.

vacon-liveKaikissa VACON 100-sarjan taajuusmuuttajissa on sisäänrakennettu Ethernet. Tämän ominaisuuden ansiosta prosessiautomaation tiedonsiirtoon ei tarvita lisävarusteita eikä lisäväyliä. Ethernet mahdollistaa VACON Live käyttöönotto- ja huoltotyökalun käytön myös langattoman lähi- ja etävalvonnassa.

Vacon Live -ohjelmalla voidaan toteuttaa taajuusmuuttajan parametrointi joko on-line kentällä tai off-line muodossa omassa toimistossa. Ohjelma käyttää RS485-protokollaa tietokoneen ja taajuusmuuttajan väliseen liikennöintiin.Tämä yhteys toteutetaan USB-RS485 -kaapelilla. ON-line tilassa, kun yhteys taajuusmuuttajan ja tietokoneen välillä, on mahdollista:

 

Sisäänrakennettujen toimintojen ansiosta VACON taajuusmuuttaja sopii ohjauksiin, jotka edellyttävät tulojen/lähtöjen ja ohjelmoitavan logiikan käyttöä. Täydellisesti konfiguroitavissa graafisesti VACON live
-sovelluksen avulla.

Vacon Live ohjelmassa on myös linkki Vacon Loader -työkaluun, jolla voidaan tarvittaessa ladata Vacon 100 tai Vacon 20-taajuusmuuttajiin erilaisia sovelluksia ja kielipaketteja.

Download VACON Live

VACON Save

on pumppu-, puhallin- ja kompressorisovellusten säästölaskuri. jolla voidaan laskea kustannus- ja säästöarvioita. Vacon Save-ohjelman avulla voit laskea itselle sopivimman ja taloudellisimman pumppu- ja puhallinratkaisun. Sovelluksen voi ladata internetverkosta.

Vacon Save 2.3.5. energiansäästölaskuri

VACON 100 HVAC System Software FIRMWARE – FW0065V032

VACON 100 INDUSTRIAL FW0072V023

VACON 100 EtherNet/IP EDS  – VACON® FIELDBUS CONFIGURATIONS

VACON 100 BACnet EDE – VACON® FIELDBUS CONFIGURATIONS

VACON 20 System Software FW0107V011 – Firmware

VACON 20 Pump and fan control application – Applications

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna