VACON 100

Vacon 100 on yksi Suomen suosituimmista taajuusmuuttajista teollisuus käytössä. Taajuusmuuttajan suunnittelussa on hyödynnetty Vaconin pitkää kokemusta teollisuuskäytöistä, juuret ovat Vacon CX ja Vacon NXS ja NXP sukupolven taajuusmuuttajissa.

VACON 100 Industrial sarjan taajuusmuuttajat on saatavilla koko tehoalueella.

Taajuusmuuttajaa joka on helposti optimoitavissa tarpeittesi mukaan.
Sekä monia älykkäitä käyttöä helpottavia ominaisuuksia.

VACON 100 on ihanteellinen taajuusmuuttaja laitesovelluksissa, joissa tarvitaan jatkuvaa tehon/momentin tuottoa kuten pumput, puhaltimet, kompressorit ja kuljettimet.

VACON 100 taajuusmuuttaja säästää energiaa sekä parantaa prosessienhallintaa.
Yksi 18,5 kW:n Vacon 100 -taajuusmuuttaja tyypillisessä puhallinmoottori käytössä pienentää CO2e-päästöjä 10 vuodessa 24 500 kg, kun perinteinen puhallinohjaus vaihdetaan taajuusmuuttaja käyttöiseksi. Lisäsäästöjä kun on käytössä korkean hyötysuhteen IE3 oikosulkumoottorit.

Vacon 100Vacon 100

Käyttöliittymä on ehkä kaikkien aikojen paras ja helppo käyttöisin.
Ohjauspaneeli on selkeä, tärkeimmät asetukset saa tehtyä muutamalla näppäilyllä.

Graafinen ohjauspaneeli on informaattinen, josta käyttäjät saavat nopeasti tiedon taajuusmuuttajan ohjaaman prosessin tilasta.

VACON ohjelmistot

Sisäänrakennettu Ethernet-liitäntä tekee Vacon 100 helposti automaatiojärjestelmiin integroitavan ja VACON Live -ohjelmiston ansiosta taajuusmuuttajan käyttöönotto, huolto ja toiminnan valvonta voidaan suorittaa myös etätoimintona.

Vacon 100 -taajuusmuuttajassa on monipuoliset vakiotoiminnot,  3 lisäkorttipaikkaa, sisäänrakennettu RS485- ja Ethernet-pohjainen kenttäväylätuki, lakatut piirikortit ja jämäkät ohjausominaisuudet moottorien luotettavaa toimintaa silmällä pitäen, myös vaativissa käyttöolosuhteissa.

Useita älykkäitä ominaisuuksia VACON-taajuusmuuttajissa

Laitteen toiminnallisen turvallisuuden varmistavat Safe Torque Off- (estää moottoria muodostamasta vääntömomenttia moottoriakselille) ja Safe Stop 1- turvatoiminnot sekä ATEX-hyväksytty

Laaja tehoalue VACON 100 :sissa

Teho 0,55 – 160 kW / nimellisvirta 3,7 – 310 A, +40 ºC.

Kustannustehokaat viestintäprotokollat

Sisäänrakennetut RS485- ja Ethernet-liittymät tukevat kaikkia yleisimpiä teollisuuden viestintäprotokollia. Säästä ylimääräisissä liittymäkorteissa ja käytä samaa taajuusmuuttajaa kaikkien tarvittavien protokollien kanssa.

Sisäänrakennettu PLC-toiminnallisuus IEC61131-3:n mukaisesti tarjoaa laitevalmistajille uusien toimintojen käytön taajuusmuuttajissa. VACON® CUSTOMIZER vähentää logiikkasovitusten tarvetta erikoistarpeissa tai jälkiasennustapauksissa.

Täydellinen teollisuussovelluksiin suunniteltu perustaajuusmuuttaja, joka on monipuolisesti varusteltavissa sisäänrakennetut tulot/lähdöt sekä runsas lisäkorttivalikoima.

VACON 100 -taajuusmuuttajassa on vakiona reaaliaikainen kello ja kalenteriin perustuvia toimintoja.

Varasto tuote, toimitukset lähtevät heti saman päivän aikana, välimyynti varauksella.

Korona-epidemia on vaikeuttanut komponenttien saatavuutta, vähentynyt lentoliikenne on aiheuttanut murheita toimivalle logistiikalle.

Lataa Vacon 100 oppaat