ZENER

ZENER Oy on teknistäkauppaa harjoittava suomalainen perheyritys, tarjoamme palveluita joiden ytimessä on asiakaslähtöisyys –  asiakkaiden ja tavarantoimittajien tarpeiden kohtaaminen. Pitkän aikavälin tavoitteena on  kannattava kasvu ja kannattavuuden parantaminen asiakastyytyväisyydestä tinkimättä.

Zener Oy pystyy tarjoamaan globaalisti tunnetut merkkituotemerkit kaikissa tuoteryhmissä ja sekä ns. premium brändejä. Premium brändit ovat suomessa huonommin tunnettuja valmistajia, joiden tekninenlaatu on samalla tasolla kuin tunnetuimmilla tuotemerkeillä.

Kaikille tuotteille on saatavissa huolto- ja varaosapalvelut suomesta.

Seuraamme ja kehitämme toimintaprosesseja jatkuvasti, ytimessä on asiakas- ja toimitusprosessit. Toimitusprosessissa pyrimme tarjoamaan asiakkaan kannalta parhaan kuljetuksen tuotteillemme, aika on yleensä kriittisin tekijä.

Varalaitepalvelu on tarkoitettu kriittisiin tuotannonkeskytyksiin, varalaite on yleensä tehdaskunnostettu laite. Varalaitteista vastaa yleensä tuotteen valmistaja tai heidän huolto. Varalaitepalvelua käytetään silloin kun hätä on suurin ja uutta laitetta ei ole heti saatavilla. Varalaite on laskutettava myyntituote samaan tapaan kuin muut tuotteet. Varalaite nimitystä käytetään laitteista jotka ovat esim. laitevalmistajan takuukunnostettuja laitteita. Varalaiteita on rajoitetusti saatavilla.