VACON 100X ja 20X IP66

VACON on taajuusmuuttaja teknologian edelläkävijä. VACON 100X ja 20X IP66-luokan taajuusmuuttajat ovat vahva osoitus siitä, että Vacon paneutuu täydellä sydämellä tutkimus ja kehitystyöhön. Useiden vuosien tuotekehityksen tuloksena, pienimmätkin ongelmat on saatu ratkaistua.

Vacon-100X-SplitedPerinteinen taajuusmuuttajien valmistustapa on pistetty uusiksi. Tehoyksikkö on sijoitettu kanteen, jolloin jäähdyttävä pinta-ala mahdollisimman suuri.

Sisäinen tuuletin pitää sisäisen lämpötilan tasaisena ja ulkoinen tuuletin varmistaa VACON 100X jäähdytyksen toimivuuden kuormitushuippujen aikana.

VACON 100X Soveltuu erinomaisesti elintarviketeollisuuden käyttöön, missä prosessilinjoja pestään säännöllisesti.

Useissa leipomoissa ongelmana on hienojakoinen jauhopöly, staattisesti varautuneet pölyhiukkaset imeytyvät tavanomaisten taajuusmuuttajien jäähdytys ilmavirran mukana taajuusmuuttajan sisälle. Yleensä taajuusmuuttajia ei ole suunniteltu pölyisiin olosuhteisiin, pölykerros lisää komponettien lämpökuormitusta. Pölykerroksen aiheuttama lämpökuormitus tuhoaa tavanomaisen taajuusmuuttajan, mutta VACON 100X ja 20X käy ja kukkuu.

VACON 100X ja 20X IP66 tehoalue

VACON 100X taajuusmuuttajan tehoalue ulottuu jopa 30 kilowattiin, johon kilpailevat laitteet markkinoilla eivät pääse. VACON 100X on samat edistykselliset moottorinohjausominaisuudet kuin kaikissa Vacon 100 taajuusmuuttaja tuoteperheessä. Vacon 100X ominaisuudet takaavat sen, että prosessit toimivat täsmälleen haluamallasi tavalla.VACON 100X ja 20X IP66

VACON 100X ei tarvitse erillistä sähkötilaa ja se voidaan asentaa oikosulkumoottorin päälle tai sen läheisyyteen, mikä lisää turvallisuutta ja tehostaa huolto- ja kunnossapito tehtäviä.

VACON 100X on suunniteltu kestämään ja testattu 3M7/IEC 60068-2 tärinä standardin mukaan, laite kestää 3 g:n tärinän kiihtyvyyden.
Komponenttien on kestettävä sama 3 g:n rasitus. VACON 100X soveltuu käytettäväksi myös liikkuvassa kalustossa. Mobiilimurskain valmistaja on valinnut VACON 100X taajuusmuuttajan kivenmurskaimeensa.

Käyttöönotto on helppoa ja tehokkasta.
Verkkoyhteyksien yli voidaan VACON 100X ja 20X taajuusmuuttajia ohjata tehokkaasti.

VACON 100X ja 20X IP66 ovat kustannusten säästäjiä, koko elinkaaren aikana. Materiaalit ovat kierrätettäviä, kaapelointi on helposti ja edullisesti toteutettavissa.

Metallinen painevalettu kotelo, jossa on hengittävä Gore-ilmakanava, tarjoaa parhaan mahdollisen suojan myös vaativissa käyttöolosuhteisissa. Jäähdytyselementti johtaa lämpöhäviöt runkoon, taajuusmuuttajan oma jäähdytysjärjestelmä on suunniteltu alusta alkaen vaativiin olosuhteisiin.

Sisäänrakennetut yliaaltosuotimet tekevät VACON 100 X -taajuusmuuttajasta ihanteellisen moottoriasenteisen ratkaisun kaikkiin sovellustyyppeihin. Kompaktimpi IP66-kotelointiluokan taajuusmuuttaja hajautettuihin käyttöihin on VACON 20 X.

VACON 100X & 20X Solar application

Vaconin X-sarjan taajuusmuuttajia voidaan käyttää myös aurinkopaneelien kanssa ympäristöissä, joissa sähköntuotanto on niukkaa tai epäluotettavaa.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat, veden pumppaus ratkaisuja puhdast vettä ruoanlaittoon tai kasteluun; käytää elintarvikkeiden jäähdyttämiseen kompressoreita  sekä ilmastointiin ja muihin sovelluksia.

Vaconin taajuusmuuttajat pystyvät hyödyntämään aurinkopaneeleista saatavan energian maksimaalisesti kaikissa olosuhteissa. Asemat käynnistyvät automaattisesti aamulla auringon noustessa ja toimivat auringon laskuun saakka. Taajuusmuuttajien valvontaominaisuudet takaavat, että prosessit toimivat asiakkaiden haluamalla tavalla.

VACON 20X- ja VACON 100X -taajuusmuuttajia hyödyntävää aurinkosähkötekniikkaa on käytettävissä 30 kilowattiin asti. Jos tehoa tarvitaan enemmän, esimerkiksi tarvitaan suurempaa pumppaus korkeutta, jolloin aurinkosähkökäyttöisiä sovelluksia voidaan käyttää myös VACON NXP/NXI-taajuusmuuttajia, joiden tehoalue yltää viiteen megawattiin asti.

 


 

 

IP66 = 6: Täydellinen suojaus, pölytiivis + 6: Kestää suurella 100 kPa paineella tulevan veden 100 l/min ruiskutuksen 3 metrin etäisyydeltä, vähintään 3 minuutin ajan. IEC-60529 vähimmäisvaatimus.

Lisätietoja alla olevista esitteistä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna