ZENER on keskittynyt tekniseenkaupaan – vaihteet, taajuusmuuttajat ja oikosulkumoottorit

Zener  on erikoistunut tekniseenkauppaan, on tärkeää, että yritys toimii kestävästi. Asiakaspalvelun lisäksi asiakkaamme hyötyvät tehokkaasta logistiikasta ne tukevat asiakkaiden prosesseja.

Olemme keskittyneet laatu merkkeihin. Tuotemerkkien takana on vankka osaaminen joka näkyy laitteiden luotettavana toimintana. Palveluidemme ansiosta tiedät täsmälleen miten voit varmistaa tuotantoprosessien keskeytymättömyyden.

Tavoitteemme on tarjota jokaiselle meidän kanssa toimivalle turvallinen ja luotettava kumppanuus.

Tuotteet ovat valittu tuoteohjelmaan vankalla kokemuksella. Tuotteet ovat globaalisti saatavilla, lähes jokaisesta maailman kolkasta.

Tämä tarkoitta, että tuotteet ovat osoittaneet toimintavarmuutensa, lähes kaikissa mahdollisissa olosuhteissa luotettavasti. Asiakkaillemme haluamme tarjota luotettavaa ja energiatehokasta teknologiaa.

Asiakas on meille tärkein

Zener Oy:n asiakas tietää, että me tunnemme heidän tarpeensa ja toimintatavan.

Palvelemme asiakkaitamme tasapuolisesti, annamme nopeasti apua heidän tarpeisiinsa. Tuotevalinnoissa henkilökohtaiset keskustelut auttavat ratkomaan vaikeitakin teknisiä ongelmia.

Korkeanhyötysuhteen laitteet pienentävät hiilijalanjälkeä ja tuovat säästöä, jokahetki kun niitä käytetään.

Pienempi energiankulutus lisää myös laitteen elinkaarta ja toiminta varmuutta.

Oikeilla laite valinnoilla asiakkaamme pystyvät lisäämään tuottavuutta ja parantamaan energiatehokkuutta alentamaan käyttökustannuksia.

Laitteiden hieman pitempi elinkaari, vähentää tarpeettomia seisokkeja ja tehokkaasti toimiva logistiikkaamme tuo paikalle uuden laitteen. Jos nyt käytössä oleva rikkoontuu.

Energiatehokkuus vaatimukset ovat tuoneet uudet ympäristöystävälliset korkeamman hyötysuhteen sähkömoottorit IE2, IE3 ja IE4 markkinoille.

Nyt, vanhojen moottoreiden uudelleen käämintää tulee miettiä hyvin tarkkaan, jos tyyppikilvestä ei löydy IE hyötysuhteen leimaa. Uudet sähkömoottorit toimivat selkeästi tehokkaammin, pienentävät tehokkaasti sähkölaskua sekä hiilijalanjälkeä.

Hyötysuhde luokituksen nousu pienentää energiankulutusta ja käyttökustannuksia.

Uuden moottorin hankinta vastaa n. 1% sähkömoottorin käyttökustammuksista – Bonusta järkevälle valinalle.

Korkean hyötysuhteen kokonaisuuden muodostavat taajuusmuuttajat oikosulkumoottorit ja vaihteet.

Toimitamme perustuu mahdollisimman hyvään kokonaistehokuuteen kaikissa prosessin vaiheissa. Kustannustehokkuudesta hyötyvät kaikki osapuolet.

Asiakkaille se näkyy parhaiten nopeina toimituksina, jotka voidaan tarvittaessa reitittää asiakkaan toivomusten mukaan. 24/7-toimitukset toimivat vuorokauden ympäri, mihin kellon aikaan tahansa saamme tuotteet lähtemään.

Sähkömoottorien varasto-ohjelma kattaa yleisimmät moottori koot aina 355kW:n saakka.

Kitkaton logistiikka on kaiken tekemisen keskiössä

Tehokkaalla toiminalla haluamme, että asiakkaamme pystyvät keskittymään rauhassa omaan avaintoimintaansa.

Asiakkaamme haluavat toimia mahdollisimman tehokkaasti ilman turhia tuotantokatkoja. Tarjoamme korkea laatuisiksi todettuja, teollisuus käyttöön suunniteltuja ja valmistettuja oikosulkumoottoreita, taajuusmuuttajia ja vaihteita.

Tuotantojärjestelmien on toimittava luotettavasti, turvallisesti ja korkealla hyötysuhteella. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös korkeimman mahdollisen hyötysuhteen kestomagneettimoottorit.

Käyttövarmuutta ja laatua

Asiakkaillemme tärkeitä ominaisuuksia ovat tuotteiden varmatoimisuus ja alhaiset ylläpitokustannukset. Suurin kustannuserä on käyttö- ja ylläpitomenot, joita energiatehokkaat korkeanhyötysuhteet tuotteilla voi madaltaa.

Me, Zenerillä uskomme, että pystymme vastaamaan näihin asiakas vaatimuksiin kestävillä, tunnetuilla tuotemerkeillä, monipuolisella tuotevalikoimalla, tehokaalla logistiikalla sekä kilpailukykyisillä hinnoilla.

Asiakkaitamme ovat mm.
– Mekaanisessa puunjalostuksessa; sahat ja vaneritehtaat
– Kiinteistötekniikassa; ilmastointihuolto,
– Kunnallistekniikka, vesilaitokset ja vedenpuhdistamot
– Kemianteollisuus; ATEX-moottorit
– Teollisuuden kunnossapito

Tuotevalikoimassamme on sähkömoottori, teollisuusvaihteet ja taajuusmuuttajat sekä EMC-häiriösuojatut voimasiirtokaapelit taajuusmuuttaja käyttöön.  ATEX-tilaan soveltuvat korkean hyötysuhteen taajuusmuuttajat oikosulkumoottorit ja vaihteet.

Tuotteemme on Eurooppassa valmistettu teollisuuskäyttöön

Valikoima korkealaatuisia planeetta-, tappi-, kartio- ja lieriövaihteet teollisuuden tarpeisiin.

Nopealla toimitusajalla pystymme toimittamaan lieriö- ja kartiovaihteiden lisäksi tappivaihteita aina 110 kW:n saakka sekä planeettavaihteet. Vaihteet myös SEW ja Nord yhteensopivuudella.

Laaja taajuusmuuttajavalikoima

Taajuusmuutajat kykenemme toimittamaan aina 205 A ja 250 kW:n saakka, myös 230 – 500 V:n jännitteellä.
Suomen johtavat taajuusmuuttaja brändit.

Paranna kokonaishyötysuhdetta – vähennät hiilijalanjälkeä tehokkaasti.

Luotettavat oikosulkumoottorit

Pitkä kokemus sähkömoottoreista, mm. puutavarakuivaamomoottorit, erilaisiin räjähdysvaarallisiin tiloihin, pölylle ja kaasuille soveltuvat ATEX-moottorit myös vaihteella.

Erikoismoottorit mm. ilmanvaihtokoneiden lämmönvaihtimiin.

Meille on tärkeää, että yritys toimii kestävästi. Tehokkaan energiankäytön mahdollistivat energiatehokkaat sähkömoottorit, jotka säästävät luonto ja vähentää CO²-päästöjä.

Pienempi energiankulutus pienetää myös yrityksen kuluja ja lisää moottoreiden elinkaarta.

Tehokas logistiikka

Kitkaton logistiikka on kaiken tekemisen keskiössä.

On tilanteita jolloin tarvitaan tehokasta logistiikkaa, joka toimittaa tarvittavat tuotteet perille varmasti.
Toimituksia täydentää aikataulutetut pika-reittitoimitukset ja 24/7-toimitukset.

Pika-reittitoimitukset on tehokas ja edullinen toimitustapa.
24/7-toimitukset on käytössä kaikkina päivinä.

ZENER – Puhtaasti tehokkaampi

Pyydä tarjous myynti@zener.fi