ZENER Oy on teknisenkaupan osaaja – vaihteet, taajuusmuuttajat ja oikosulkumoottorit

Zener Oy on erikoistunut tekniseenkauppaan. Olemme keskittyneet laatu merkkeihin. Tuotemerkkien takana on vankka osaaminen joka näkyy laitteiden luotettavana toimintana.

Tuotteet ovat valittu tuoteohjelmaan vankalla kokemuksella. Tuotteet ovat globaalisti saatavilla, lähes joka maailman kolkasta.

Tämä tarkoitta, että tuotteet ovat osoittaneet toimintavarmuutensa, lähes kaikissa mahdollisissa olosuhteissa luotettavasti. Asiakkaillemme haluamme tarjota luotettavaa teknologiaa.

Asiakas on meille tärkein

Zener Oy:n asiakas tietää, että me tunnemme heidän tarpeensa ja toimintatavan.

Palvelemme asiakkaitamme tasapuolisesti, annamme nopeasti apua heidän tarpeisiinsa. Tuotevalinnoissa henkilökohtaiset keskustelut auttavat ratkomaan vaikeitakin teknisiä ongelmia.

Korkeanhyötysuhteen laitteet tuovat säästöä, jokahetki kun niitä käytetään. Pienempi energiankulutus lisää myös laitteen elinkaarta, ylimääräinen lämpöenergia ei ole terveellistä mekaanisille laitteillekaan.

Oikeilla laite valinnoilla asiakkaitamme pystyvät lisäämään tuottavuutta ja alentamaan kustannuksia. Laitteiden hieman pitempi elinkaari, vähentää tarpeettomia seisokkeja ja tehokkaasti toimiva logistiikkaamme tuo paikalle uuden laitteen. Jos nyt käytössä oleva rikkoontuu.

Toimitamme perustuu mahdollisimman hyvään kokonaistehokuuteen kaikissa prosessin vaiheissa. Kustannustehokkuudesta hyötyvät kaikki osapuolet.

Asiakkaille se näkyy parhaiten nopeina toimituksina, jotka voidaan tarvittaessa reitittää asiakkaan toivomusten mukaan. 24/7-toimitukset toimivat vuorokauden ympäri, mihin kellon aikaan tahansa saamme tuotteet lähtemään.

Sähkömoottorien varasto-ohjelma kattaa yleisimmät moottori koot aina 355kW:n saakka.

Kitkaton logistiikka on kaiken tekemisen keskiössä

Tehokkaalla toiminalla haluamme, että asiakkaamme pystyvät keskittymään rauhassa omaan avain toimintaansa.

Asiakkaamme haluavat toimia mahdollisimman tehokkaasti ilman turhia tuotantokatkoja. Tarjoamme korkea laatuisiksi todettuja, teollisuus käyttöön suunniteltuja ja valmistettuja oikosulkumoottoreita, taajuusmuuttajia ja vaihteita.

Tuotantojärjestelmien on toimittava luotettavasti, turvallisesti ja korkealla hyötysuhteella. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös korkeimman mahdollisen hyötysuhteen kestomagneettimoottorit.

Käyttövarmuutta ja laatua

Asiakkaillemme tärkeitä ominaisuuksia ovat tuotteiden varmatoimisuus ja alhaiset ylläpitokustannukset. Suurin kustannuserä on käyttö- ja ylläpitomenot, joita energiatehokkaat korkeanhyötysuhteet tuotteilla voi madaltaa.

Me, Zenerillä uskomme, että pystymme vastaamaan näihin asiakas vaatimuksiin kestävillä, tunnetuilla tuotemerkeillä, monipuolisella tuotevalikoimalla, tehokaalla logistiikalla sekä kilpailukykyisillä hinnoilla.

Asiakkaitamme ovat mm.
– Mekaanisessa puunjalostuksessa; sahat ja vaneritehtaat
– Kiinteistötekniikassa; ilmastointihuolto,
– Kunnallistekniikka, vesilaitokset ja vedenpuhdistamot
– Kemianteollisuus; ATEX-moottorit
– Teollisuuden kunnossapito

Tuotevalikoimassamme on sähkömoottori, teollisuusvaihteet ja taajuusmuuttajat sekä EMC-häiriösuojatut voimasiirtokaapelit taajuusmuuttaja käyttöön.  ATEX-tilaan oikosulkumoottorit ja vaihdemoottorit.

Tuotteemme on Eurooppassa valmistettu teollisuuskäyttöön

Valikoima korkealaatuisia planeetta-, tappi-, kartio- ja lieriövaihteet teollisuuden tarpeisiin.
Nopealla toimitusajalla pystymme toimittamaan lieriö- ja kartiovaihteiden lisäksi tappivaihteita aina 110 kW:n saakka sekä planeettavaihteet. Vaihteet myös SEW ja Nord yhteensopivuudella.

Laaja taajuusmuuttajavalikoima

Taajuusmuutajat kykenemme toimittamaan aina 205 A ja 250 kW:n saakka, myös 500 V:n jännitteellä.
Suomen johtavat taajuusmuuttaja brändit.

Parantaa kokonaishyötysuhdetta.

Luotettavat oikosulkumoottorit

Pitkä kokemus sähkömoottoreista, mm. puutavarakuivaamomoottorit, erilaisiin räjähdysvaarallisiin tiloihin, pölylle ja kaasuille soveltuvat ATEX-moottorit myös vaihteella. Erikoismoottorit mm. ilmanvaihtokoneiden lämmönvaihtimiin.

Järkevä energiankäyttö energiatehokkaat sähkömoottorit säästää luonto ja vähentää CO²-päästöjä.

Tehokas logistiikka

Kitkaton logistiikka on kaiken tekemisen keskiössä.

On tilanteita jolloin tarvitaan tehokasta logistiikkaa, joka toimittaa tarvittavat tuotteet perille varmasti.
Toimituksia täydentää aikataulutetut pika-reittitoimitukset ja 24/7-toimitukset.

Pika-reittitoimitukset on tehokas ja edullinen toimitustapa.
24/7-toimitukset on käytössä kaikkina päivinä.

Pyydä tarjous myynti@zener.fi